INGREDIENTS PASTA DE SAL:
- 1 part de sal fina (perquè la pasta quede més suau convé moldre-la amb el robot de cuina)
- 1 part d'aigua
- 2 parts de farina
- colorants alimentaris, o temperes (depén de l'edat dels xiquets)
COM PREPARAR LA PASTA DE SAL
Mesclem la sal i el farina, i agreguem l'aigua de a poc, pastant. Si voleu la massa pintada, dissoldre el color en l'aigua abans de preparar la massa. Si la utilitzaran xiquets molt xicotets que podrien emportar-se la massa a la boca, el millor és utilitzar colorants alimentaris. En cas contrari podeu usar temperes, acrílics, qualsevol tipus de color a l'aigua. També podem preparar-la blanca i pintar-la després, una vegada seca. Tarda uns quants dies a assecar a l'aire, i en llocs humits potser no arribe a assecar completament mai. Per això és aconsellable assecar-la en el forn, després d'haver deixat assecar les peces a l'aire per almenys 15 hores, podeu coure-les en el forn a 100°, fins que estiguen ben dures. Pot conservar-se uns quants dies en la nevera, ben embolicada en film transparent. Cal traure-la de la nevera una estona abans d'usar-la, perquè es posa un poc dura. Convé mantindre sempre embolicada en film i prendre només el que es va usar, perquè a l'aire la superfície es seca.
Recepta treta de pequeocio, gràcies!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada